Stokton herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Stokton heren schoenen

FAVORIETEN

De collectie Stokton heren schoenen is breed en gericht op modebewuste mannen én jongeren van 15 tot 55 jaar, die zich willen onderscheiden van de massa en voor vakmanschap en comfort kiezen. De stijl waar Stokton voor staat is een gewaagde urban style, vermengd met oog voor techniek en uiteenlopende modieuze aspecten.

Stokton is een Italiaans familiebedrijf dat vanaf 1978 schoenen ging ontwerpen voor mannen en vrouwen. De hoofdvestiging van Stokton bevindt zich in Pieve a Nievole, ten westen van Florence, in Noord-Italië. In 2013 bracht Stokton, onder de bezielende leiding van manager Fabio Sfienti, voor het eerst schoenen op de Nederlandse markt. Sindsdien is Stokton niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

Stokton sneakers voor heren hebben diverse kleinere en grotere details en ogen niet alleen sportief, maar zijn ook stijlvol. Dit alles maakt Stokton een uniek merk. In onze webshop vindt je diverse fraaie modellen Stokton heren schoenen. Zoek jouw favoriete model Stokton sneakers voor heren in onze ruime assortimenten bestel deze voordelig, snel en eenvoudig via de webshop van Coccinelle. Grote kans dat je verslaafd gaat raken aan onze bijzondere modellen Stokton heren schoenen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten