Sundek herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Sundek herenkleding

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Sundek, de naam alleen al doet denken aan surfen en aan de life style die daarbij hoort. De Sundek zwemshort maakte zijn opwachting in de jaren 60, op de stranden van Californië, en was meteen een treffer. Gemaakt van nylon, met een een sluiting van velcro en de driekleurige regenboog aan de achterkant, werd deze short in korte tijd bijzonder populair bij surfers, maar ook bij alle andere strandgangers. Want een Sundek zwembroek voor heren is sportief, maar ook altijd trending.

Sundek polo's voor heren, kwaliteit van de bovenste plank

In de jaren 70 waaide het merk over naar Europa, om te beginnen Italië. Nog steeds bevindt zich daar de distributie voor Europa. Ook zijn de Italianen tegenwoordig nauw betrokken bij het ontwerpen van de collecties. Daarom is de swimwear van Sundek ook zo onnavolgbaar stijlvol. De polo’s voor heren zijn echte klassiekers, en voor net dat beetje extra zijn de kraag en de mouwen afgewerkt met streepmotief in goed gekozen kleurcombinaties.

Sundek zwembroek voor heren

Het hart van Sundek blijft toch altijd het strand en de zee. Zwembroeken van Sundek zijn bijzonder sterk, vanwege het gebruikte materiaal en vanwege de kenmerkende driedubbele stiksels. Ze hebben een opgestikte zak, met daarop weer het logo van Sundek: een vrolijke zon. Wie een zwembroek van Sundek draagt, voelt zich helemaal goed gekleed, nonchalant en stijlvol tegelijk. Elke man zou een Sundek zwemshort moeten bezitten. Gauw uitzoeken welke het beste bij hem past!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten