Kindercolbert kopen | Merkkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Kindercolbert

FAVORIETEN

Kindercolberts zijn niet altijd makkelijk te vinden. Bij Coccinelle vinden we dat ook voor kinderen de mooiste kleding beschikbaar moet zijn. Vandaar dat we meerdere modellen aanbieden, zodat ieder kind zoiets moois kan krijgen als een colbert.

Dat is namelijk een belangrijk stuk in de garderobe dat bij speciale gelegenheden gedragen wordt. Als jouw zoon of dochter naar school wil met een colbert, betekent dit dat hij of zij al vroeg een fashion sense heeft ontwikkeld. Dat moet zeker aangemoedigd worden. Een jasje of colbert is inderdaad een speciaal kledingstuk, waarmee een kind zich speciaal voelt.

Colberts zijn niet alleen voor grote mensen

De colbert wordt meestal gedragen door heren, in combinatie met een broek in dezelfde stof, of als combinatie met een broek in een andere kleur en van ander materiaal. Maar de moderne dames dragen ook colberts. Soms als onderdeel van een pak, soms ook niet, de broek kan dan een rok zijn.

Jasjes worden vaak op jeans gedragen voor een casual chic effect. Dat werkt ook heel goed met kindercolberts. Zo kunnen de kleine fashionista’s toch hun favoriete jeans aan en er tegelijkertijd elegant uitzien. Zowel voor jongens als voor meisjes, kunnen colberts een super stylish item zijn.

Kindercolberts van exclusieve merken

Kindercolberts worden met veel zorg ontworpen en gemaakt. Het zijn serieuze kledingstukken zonder onnodige details. De details die er wel zijn, bijvoorbeeld zakkleppen in contrastkleur, maken de kindercolbert bijzonder mooi. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de jongens colbert van Boss. Dit haute couture merk was de eerste die de colbert tot een comfortabel kledingstuk omtoverde. Colberts van exclusieve merken zijn simpelweg net wat specialer. Bij ons vind je dan ook kindercolberts van de beste merken!

Bekijk snel onze collectie luxe kinderkleding in de webshop, of kom langs in onze winkel. Onze mode experts staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten