Bjorn Borg kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Bjorn Borg kinderkleding

Bij Zweedse merken denk je wellicht in de eerste plaats aan meubels die je zelf in elkaar moet zetten of aan auto’s, maar uit dit mooie Scandinavische land komt ook heel goede onderkleding voor kinderen: Bjorn Borg Kids.

Lees meer…

FAVORIETEN

De prachtige Bjorn Borg kinderboxers vallen op door hun vrolijke kleuren en grappige prints. Bovendien laat Bjorn Borg meisjes en jongens heerlijk vrij bewegen en door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen kan deze kleding tegen een stootje.

De naamgever van Bjorn Borg Kids ken je natuurlijk van zijn grote successen als tennisser in de jaren zeventig en tachtig. Bjorn Borg won maar liefst vijf keer op rij het tennistoernooi van Wimbledon. Na zijn actieve sportcarrière richtte hij zijn eigen kledingmerk op dat zich specialiseerde in sportieve, stijlvolle onderkleding voor volwassenen. Het merk werd wereldwijd een groot succes bij liefhebbers van luxe ondergoed en al snel volgde de eerste collectie Bjorn Borg boxers voor kids met comfortabele en sterke onderkleding voor jongens en meisjes. Door de premium uitstraling, de zeer goede kwaliteit en de vrolijke dessins vallen de Bjorn Borg kinderboxers bij ouders en kinderen zeer in de smaak.

In onze webshop vind je de nieuwste collectie Bjorn Borg voor jongens en meisjes in diverse modieuze kleuren en uitvoeringen. Neem niet langer genoegen met saaie onderkleding voor jouw kinderen en gun ze de luxe van Bjorn Borg boxers voor Kids. Bestel nu deze topkwaliteit onderkleding bij ons en laat jouw dochter of zoon sportief, comfortabel en stijlvol de wereld verkennen!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten