Canada Goose kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Canada Goose kinderkleding

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Speciaal voor jonge liefhebbertjes van sneeuw, ijs en wintersport in echte diepvriestemperaturen is er het kwaliteitsmerk Canada Goose Kids.

De jasjes en skipakjes die Canda Goose voor kinderen maakt zijn bestand tegen zeer koude en extreme weersomstandigheden. Ze houden jouw kids heerlijk warm tijdens barre Nederlandse winters en ijskoude buitenlandse skivakanties. Canada Goose kinderjassen zijn niet alleen functioneel en zeer goed afgewerkt maar ook nog eens heel mooi. Bij ons vind je de nieuwste collectie winterkleding van dit topmerk waarmee je jouw zoon of dochter de komende winter gegarandeerd bibbervrij houdt!

Deze specialist in winterse outdoorkleding werd in 1957 opgericht door de Canadese kledingmaker Sam Tick. Vanuit een klein atelier in Toronto bracht hij een collectie winterjassen uit die, door hun uitzonderlijk goede kwaliteit, bestand waren tegen de zwaarste klimaatomstandigheden van de zeer strenge Canadese winters. Canada Goose maakte furore en werd al snel over de hele wereld verkocht. Jassen van het merk worden gedragen door bergbeklimmers, poolonderzoekers en ontdekkingsreizigers. Ook bij filmcrews die vaak onder barre omstandigheden moeten werken geniet het merk grote populariteit. Aangespoord door het grote succes bracht Canada Goose kinderjassen en skipakjes voor jonge klantjes uit die aan dezelfde hoge kwaliteitseisen moesten voldoen.

Voor meisjes en jongens hebben wij in onze webshop een assortiment stoere maar toch modieuze Canada Goose Kids kleding in diverse kleuren en uitvoeringen. Gun jouw kids de beste en mooiste winter bestendige kleding en laat ze goed beschermd en lekker warm in de kou spelen. Bestel nu zo’n prachtige Canada Goose kinderjas!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten