Chloe kinderkleding | Designer kopen bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Chloe

FAVORIETEN

Chloe staat synoniem aan haute couture. Het merk staat bekend om elegante en stijlvolle kleding en accessoires. Ook voor kinderen zijn de mooiste items verkrijgbaar en die vind je allemaal op onze webshop!

Chloe kinderkleding

Chloe kids heeft de meest elegante designs voor de kleinere onder ons. Vervaardigd uit de beste stoffen met oog op de kleinste details, komen kinderen in kinderkleding van Chloe tiptop voor de dag. De kleding van dit merk is speciaal ontworpen voor newborns tot aan tieners, dus voor ieder wat wils!

Kinderkleding van dit bekende merk kenmerkt zich door haar eenvoud en zachte kleuren. Speelse accenten benadrukken de jeugdigheid in de ontwerpen en geven de lijn een subtiele inslag. De nette afwerking van naden en leuk ingezette motiefjes in de stof, geeft elk kledingstuk een uniek karakter waar aandacht aan is besteed. De uitgekozen materialen geven de kledingstukken een duurzame kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan op de gevoelige huid van kinderen. Het belemmert de bewegingsvrijheid niet, want voor de kleding is goed nagedacht over wie het draagt. Chloe is meer dan alleen een modemerk voor de catwalk en begrijpt dat haar doelgroep comfort net zo belangrijk vindt. Dat wil jij toch ook voor je kind?

Kinderkleding voor een feestje

Chloe kids is bij uitstek geschikt voor feestjes of speciale gelegenheden. De mooi afgewerkte rokjes of jurken zijn zeer elegant en simpel, waardoor het binnen elk thema past. Daarnaast zijn er ook mooie accessoires verkrijgbaar, zoals sjaals of mutsen.

Bekijk de gehele collectie van dit exclusieve merk op onze webshop. Elk seizoen zorgen we ervoor dat we de meest exclusieve collecties bij Coccinelle kunnen aanbieden. Chloe is daar een goed voorbeeld van en zijn we dan ook zeker trots op! Bestel vandaag nog je favoriete items en wij zorgen voor een snelle bezorging, zodat jij snel kunt genieten van je aankoop.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten