Devotion voor kinderen | Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Devotion

FAVORIETEN

Het merk Devotion is ervan overtuigd dat jonge meisjes op hun moeder willen lijken. De moeder is immers het voorbeeld voor dochters. Hierdoor is de collectie voor meisjes gebaseerd op de collectie van vrouwen. Ben je nieuwsgierig naar dit prachtig merk voor meisjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Devotion kids

Devotion is opgericht in 2001. Zij hebben zich voor de collectie laten inspireren door de natuur, Grieks erfgoed en architectuur. Het merk maakt gebruik van natuurlijke stoffen zoals katoen, popeline stoffen, kostbare hand geborduurde details en traditionele etnische patronen. De elementen worden gecombineerd met strakke lijnen.

Kleurencombinaties en opvallende patronen vind je altijd terug in de kledingstukken. Hierdoor ervaar je het ultieme vakantiegevoel bij het dragen. Meisjes worden hier natuurlijk vrolijk van. Door het gebruik van hoogwaardige stoffen mag je ook een goede kwaliteit verwachten. Dit is natuurlijk ideaal voor kinderen die regelmatig met vieze kleding thuis komen.

De kleding heeft een altijd terug kerende stijl die zij willen waarborgen. De stijl van Devotion is vrouwelijk, speels en vol zelfvertrouwen. Hierdoor is de stijl geschikt voor zowel meisjes als vrouwen. Het merk vind het ontzettend belangrijk dat meisjes die het dragen vol zelfvertrouwen en met veel kracht door het leven gaan.

Online winkelen bij Coccinelle

Ben je nieuwsgierig geworden naar het prachtige merk Devotion? Deze collectie kun je gemakkelijk online shoppen. Twijfel je over welke maat past bij je dochtertje? Bestel dan gerust meerdere maten. Met Klarna betaal je achteraf voor de artikelen die je ook daadwerkelijk houdt. De andere items kun je binnen 14 dagen terug sturen.

Kom je toch liever langs in de winkel om je dochtertje kledingstukken te laten passen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn staan voor je klaar in Rotterdam om je te voorzien voor passende advies over de maat, maar ook styling advies voor het combineren van verschillende items.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten