EA7 Kinderkleding | Exclusieve merken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

EA7

FAVORIETEN

EA7 is de sportieve lijn van het welbekende designermerk Emporio Armani. Bij Coccinelle vind je de mooiste items van deze exclusieve collectie voor kinderen!

EA7 Kinderkleding

Wie kent deze Italiaanse ontwerper niet? Zijn kleding is altijd exclusief en ook altijd heel draagbaar. Met een onnavolgbaar gevoel voor stijl, legt deze ontwerper altijd de vinger op de juiste modetrends. Emporio Armani kinderkleding, maakt de prachtigste ontwerpen voor baby’s en kinderen van 0 tot 16 jaar. Elk ontwerp is exclusief, maar heeft ook de onschuld die bij kinderen hoort. De EA7 kinderlijn is dan ook sportief, klassiek en origineel.

Bijbehorende sportieve setjes zijn een trend en ook dit merk hecht daar waarde aan. Zo zijn er talloze verschillende setjes die je met elkaar kunt combineren. EA7 kinderjassen zijn modieuze jassen waarmee je kind zeker zal stralen! Het zijn warme en comfortabele jassen, iets wat ouders uiteraard belangrijk vinden. Daarnaast is het natuurlijk gewoon de top van de modewereld, zo’n EA7 jas. We garanderen je dat je zoon of dochter heel blij zal zijn met deze jas.

De jassen van dit merk zijn gebaseerd op jassen voor volwassenen. Daar is uiteraard een reden voor: kinderen willen graag net zo mooi of stoer gekleed gaan als papa en mama. Natuurlijk zijn de jassen speciaal ontworpen voor kinderen, zodat het ze niet beperkt in de beweging. Kinderen spelen en bewegen veel en dat wil je ze natuurlijk niet ontnemen.

Comfortabele kinderkleding

Kinderkleding moet vooral goed, mooi en comfortabel zijn. Eerlijke modellen, want kinderen moeten gewoon goed gekleed zijn zonder de aandacht te hoeven trekken. Met de kledingitems van EA7 ben je daar goed op voorbereid. Comfortabele items, gemaakt van de beste stoffen die er ook nog eens hip uit zien!

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog de tofste items van dit merk en ontvang het snel in huis!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten