John Richmond kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

John Richmond kinderkleding

FAVORIETEN

Geen resultaten.

De John Richmond kinderkleding is stoer. Kinderen houden van deze kleding, die ze een gevoel van zelfvertrouwen geeft.

De truien vallen op door hun kwaliteit, maar vooral ook door hun leuke ontwerp. Dit is echte design mode, en dat zie je. Elk model trui bijvoorbeeld heeft zijn eigen vormgeving en details. Een royale capuchon, een opvallend opschrift of een aparte print. Wil je je kind op een originele manier kleden in de beste kwaliteit, dan zit je bij dit merk goed. John Richmond kids is een complete collectie voor kinderen.

John Richmond is een Engelse modeontwerper. Na zijn universitaire studie Fashion Design vertrok hij naar Milaan, waar hij al gauw voor de grote merken ging werken, totdat hij op 27 jarige leeftijd zijn eigen merk oprichtte. Zijn stijl is uniek en wordt zeer gewaardeerd. Hij houdt niet van alledaagse dingen en probeert altijd wat nieuws uit. Voor zijn John Richmond kinderkleding gaat hij wel wat traditioneler te werk, maar ook deze kenmerkt zich door originaliteit.

Bij John Richmond Junior vind je alles, dus ook schoenen en accessoires. Het is niet moeilijk te zien waarom kinderen enthousiast zijn over de stijl van dit merk. Kinderen hebben ook oog voor mode. De stijl is fantasievol en heeft lef. Het straalt vrijheid uit, terwijl het kleding is waarover nagedacht is. Dat is wat ouders ook graag willen voor kinderen, niet zomaar kleding, maar fijne outfits, zoals die van John Richmond kinderkleding.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten