MonnaLisa kinderkleding | Merkkleding bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MonnaLisa

FAVORIETEN

Coccinelle heeft in de collectie ook heel veel keus in MonnaLisa kinderkleding. Het populaire merk voor de jongeren onder ons komt ui Arezzo, Italië en is in korte tijd uitgegroeid tot een groot merk. Bekijk en bestel je favorieten vandaan nog!

MonnaLisa kinderkleding

Piere Lacomoni en Barbara Bertocci zijn de oprichters van het welbekende merk. Opgericht in 968 en zijn tot op heden nog steeds actief betrokken als respectievelijk voorzitter van het bestuur en creatief directeur. Inmiddels wordt MonnaLisa kids over de hele wereld verkocht!

Het merk is altijd al betrokken geweest bij sociale initiatieven, met name voor kinderen. Om deze redenen hebben de oprichters in 2006 de MonnaLisa Onlus Foundation opgericht. De Foundation is vooral gericht op het beschermen, promoten en verbeteren van onder andere initiatieven voor het sociale welzijn van kinderen.

De kleding van MonnaLisa is uitzonderlijk. De exclusieve materialen die zijn gebruikt om de kleding te produceren, zijn sterk en comfortabel. Dat zijn uiteraard een van de belangrijkste kenmerken in kinderkleding, want je wil natuurlijk dat je kind zich comfortabel voelt in de kleding. Tijdens het spelen of naar school gaan. Maar daarnaast zijn de kledingstukken gemaakt van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en niet snel slecht worden. Alles wat belangrijk is in kinderkleding, is goed aan gedacht met dit merk!

Online Monna Lisa kleding bestellen

Coccinelle heeft de meest veelzijdige collectie kleding van Monnalisa online verkrijgbaar. Gemakkelijk te bestellen met een paar simpele klikken op je muis. Wanneer je bij Coccinelle kleding van dit merk bestelt én het bedrag is boven de 50 euro, dan neemt zijn de verzendkosten voor ons. Je kunt je bestelling ook gemakkelijk retourneren als de maat niet goed is!

Wacht dus niet langer en bestel snel je favoriete kleding items via onze webshop of kom langs in de winkel!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten