Moschino kinderkleding kopen | Designer bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Moschino

FAVORIETEN

Hip, kleurrijk en een tikkeltje excentriek. Dat is wellicht de beste omschrijving van het welbekende designermerk; Moschino!

Moschino kinderkleding

In de kinderkleding lijnen van Moschino wordt er veel gebruik gemaakt van sprekende kleuren en bombastische opdrukken. Het merk heeft een leuke logo, de welkbekende beer, die ze vaak laten terugkomen in de collecties voor de kleintjes. Dit geeft de kleding dan ook een hele schattige uitstraling! Niet alle kledingstukken hebben een sprekend design, dit merk heeft ook veel basics in de collectie. Denk aan zwarte of grijze truien met een hele subtiele afwerking. Ideaal om met elkaar te combineren!

Voor de pasgeborenen zijn er schattige onesies, sneakers of luiertassen met een print van beertjes in de traditionele zachte kleuren blauw en roze. Moschino kleding voor de wat oudere kinderen bestaat vooral uit basis en neutrale kleuren die zijn aangevuld met meer gedurfde prints. Het merk heeft dus genoeg inzicht in wat kinderen leuk vinden en weet dit heel goed te vertalen!

De kleding voor jongens bestaat meer uit stoere afdrukken, zoals bijvoorbeeld een legerprint of een grote opdruk die je tegemoet knalt. Terwijl voor meisjes meer is gekozen voor een glamourachtige look met glimmende details en leer, maar tegelijk ook meisjesachtig roze en afgewerkt met franjes.

Wat jouw zoon of dochter ook leuk vindt, je weet zeker dat je met Moschino aan hun wensen kunt voldoen!

Het merk zelf

Het mode merk Moschnio is opgericht in 1983 door de Italiaan Franco Moschino. Je herkent het vooral aan de kleurrijke en soms wat excentrieke ontwerpen. Dit weten ze goed te vertalen in de collecties per doelgroep, zodat het altijd herkenbaar is. Naast kleding heeft het merk ook schoenen, parfum en accessoires in hun collecties. Sinds 2008 dus ook voor baby’s en kinderen. Leuke feit: Hoewel de naam Moschino vaak op zijn Engels wordt uitgesproken als Mos-chi-no, is de juiste uitspraak echter Mos-Kie-no.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten