MSGM kinderkleding | Merkkleding bij Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MSGM

FAVORIETEN

MSGM is een modemerk uit Italië dat niet alleen gespecialiseerd is in trendy kleding voor volwassenen, maar ook in steeds weer verrassende collecties voor kinderen. Het vrij nieuwe merk heeft zijn doorslag snel gemaakt en is ook een groot favoriet bij de kinderen. Bekijk de gehele collectie op onze webshop!

MSGM Kinderkleding

Onder de naam MSGM Kids heeft dit merk uit Milaan een speciale lijn ontworpen voor kinderen van 0 tot 14 jaar. De collecties bestaan uit prachtige prints en kindvriendelijke kleuren. Zo hebben ze een goed balans tussen neutrale en felle items. De kleding van dit merk voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de kledinglijn voor volwassenen, met speciaal aandacht voor comfort. Dat is belangrijk in kinderkleding, zodat ze zich heerlijk vrij kunnen bewegen in de kleding. Dus zeker een goede combinatie van comfort en stijl!

Het merk werd in 2008 opgericht door de ontwerper Massimo Giorgetti met hulp van drie vrienden. De eerste letters van hun voornamen vind je dan ook terug in de ontwerpen. Als voormalige DJ in het Milanese uitgaanscircuit, had Giorgetti een goed inzicht ontwikkeling in trendy urban straatmode en de invloeden van moderne kunst op het modebeeld. Hij werd al snel het boegbeeld van een nieuwe generatie modeontwerpers. Zij weten luxe en stoere, rebelse invloeden perfect te mixen. De ontwikkeling van MSGM kinderkleding zag hij dan ook als een logische vervolgstap. Zo kunnen nu ook jonge modeliefhebbers een luxe kledinglijn wilde geven met een cocktail van stoere prints, eigentijdse kleuren en glamour.

Shop online bij Coccinelle

Bij Coccinelle hebben we altijd de mooiste kinderkleding van verschillende merken, zo ook dit merk. De leukste t-shirts met een felle kleur of broeken met een subtiele print. Dit merk is exclusief te verkrijgen via onze webshop, dus niet in onze winkels.

Bestel vandaag nog je favoriet en wij zorgen voor een snelle bezorging, zodat jij en je kind er snel van kunnen genieten!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten