Palm Angels kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Palm Angels kinderkleding

FAVORIETEN

Palm Angels kids is een relatief jong merk met een opvallende visie. In 2011 begon het allemaal met een foto-documentaire over de skate cultuur in Los Angeles. Dit werd vormgegeven in een boek en in 2015 ontstond er ook een streetwear collectie voor zowel volwassenen als kinderen die hierop werd gebaseerd. Deze collectie van exclusieve modellen is bekend onder de naam Palm Angels.

Er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen en opvallende designs. De collectie van Palm Angels kinderkleding bevat onder andere truien, vesten, broeken, T-shirts en accessoires voor zowel jongens als meiden. De hoge kwaliteit van de kinderkleding van Palm Angels maakt dat deze weliswaar in een hogere prijsklasse valt, maar zorgt er ook voor dat de kleding heerlijk zit en lang mooi blijft. Dat is fijn, want als je eenmaal zo’n heerlijk zachte hoodie of joggingbroek aan hebt, doe je hem het liefst niet meer uit.

Palm Angels Kinderkleding vindt je bij Coccinelle in verschillende maten. Deze stoere kleding zit heerlijk comfortabel en is biedt de ideale bewegingsvrijheid voor actieve kinderen om in te spelen. Een keertje minder actief is ook geen probleem, voor lekker loungen op de bank is de kleding van Palm Angels kids namelijk ook zeer geschikt… Bekijk de hele collectie Palm Angels kids nu op www.coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten