Pate de Sable badkleding | Exclusieve designermerken vind je bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Pate de Sable badkleding

FAVORIETEN

Pate de Sable is een vrolijk merk van zwemkleding en beachwear voor meisjes. Het merk komt uit Zuid-Frankrijk, en dat is wel te zien. De kleurige Pate de Sable badkleding is best chic, maar op een ongedwongen manier. Vrolijke dessins worden nog leuker door de details als kralen, koordjes en gehaakte randjes. Het doet denken aan de hippie tijd in Saint Tropez, en dat is ook precies de bedoeling!

Uiteraard zijn de modellen aangepast aan kinderen, fris en vrolijk. Een Pate de Sable bikini is precies wat kleine en wat grotere meisjes nodig hebben als ze naar het strand of het zwembad gaan. Zoals je weet, hebben kinderen iets met zwemkleding, onder andere omdat het ze doet denken aan de vakantie. Maak je dochters blij met zo’n badpak of bikini, en met de jurkjes en andere kledingstukken van Pate de Sable die er na het zwemmen overheen kunnen. Die zijn natuurlijk gemaakt van dezelfde kleurige dessins.

Zelfs heel kleine kinderen houden van zwemspulletjes. Neem er dus ook de accessoires als hoedjes en haarbanden van Pate de Sable swimwear bij. Dat maakt de pret helemaal compleet. Vind je het moeilijk te kiezen tussen een badpak en een bikini? Vraag het je dochter: meisjes hebben daar een uitgesproken mening over. Als ze nog heel klein is beslis jij gewoon: zo badpak met z’n schattige ontwerp, of zo’n hippe bikini. Je kunt ze ook gewoon allebei nemen. Bestel gauw de Pate de Sable badkleding, voordat de zomer echt begint!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten