Patrizia Pepe kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Patrizia Pepe kinderkleding

Patrizia Pepe is mode die onconventioneel is en dynamisch maar tegelijker ook praktisch en minimalistisch.

Lees meer…

FAVORIETEN

Het merk heeft veel oog voor detail en afwerking. De Patrizia Pepe kids collectie valt vooral op door enerzijds het zachte en romantische voorkomen maar anderzijds ook de creativiteit van de ontwerpen en tegelijkertijd ook het praktische dat past bij kinderkleding.

Opwindend en divers zijn trefwoorden die Patrizia Pepe zelf gebruikt en dat zie je terug bij Patrizia Pepe girls. De collectie bestaat enerzijds uit romantische, meisjesachtige truien en jurken in pasteltinten maar heeft ook glamour met shirts bedrukt met glimmende pailletten, stoere tops in tule met zilveren opdruk of jurken gemaakt van een mix tussen leer en tule. Voor een meisje dat liever voor stads en praktisch gaat, heeft Patrizia Pepe basic shirts in rustige kleuren als rood, grijs en blauw en stoere ripped jeans of comfortabele flanellen broeken.

Qua jassen gaat Patrizia Pepe Kids voor stoer met biker jacks maar ook voor lekker warm met gewatteerde jassen of klassiek met multifunctionele blazers.

Het merk Patrizia Pepe is in 1993 ontstaan. Het merk werd opgericht door ondernemer Claudio Orrea en zijn vrouw, ontwerpster Patrizia Bambi. Het merk is internationaal bekend en gewild. Patrizia Pepe produceert kledinglijnen voor mannen en vrouwen maar ook strandkleding en onderkleding. Een collectie met Patrizia Pepe kinderkleding bestaat sinds 2007.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten