Seabass badkleding kinderen | Merkkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

SEABASS

FAVORIETEN

Ga je binnenkort lekker zwemmen met je zoontje of dochtertje? Bekijk dan snel het assortiment van Seabass voor de leukste en schattigste kinderbadkleding. Kom erachter op welke manier de badkleding veiligheid biedt voor je kindje.

Duurzame productie

Het Nederlandse merk Seabass wordt geproduceerd van zwerfafval uit de zee. Alle badkleding en bovenkleding is geproduceerd van 100% gerecycled polyester. Dit wordt gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder plastic wat gevangen wordt uit de zee. Door het dragen van deze kledingstukken draag je een steentje bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de verspilling in het water van onze planeet.

De mutsjes van Seabass zijn geproduceerd van 100% biologisch katoen. Biologisch katoen biedt een milieuvriendelijker en ethisch verantwoord alternatief voor katoen. Het wordt gemaakt van katoenplanten volgens de regels van de biologische landbouw.

Met het dragen van het merk Seabass draag je niet alleen een steentje bij aan de duurzaamheid, maar het is ook gewoon super leuk. Het merk is heel modieus en maakt gebruik van leuke kleurtjes en printjes. Hier wordt toch iedereen vrolijk van?

Seabass zwemkleding

Seabass denkt om de veiligheid en gezondheid van je kindje. De stoffen waarvan de badkleding gemaakt wordt bieden een bescherming tegen de hoogste Uv-stralen. Fashion wordt dus gecombineerd met duurzaamheid en veiligheid. Je kindje in blijven smeren met zonnebrand is natuurlijk heel belangrijk, maar beschermen met de kleding net zo. Seabass is hiervoor dé oplossing.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de kinderbadkleding van Seabass? Bekijk bij Coccinelle het ruime assortiment in de webshop of in de winkel en ontdek alle prachtige badkleding voor je zoontje of dochtertje. Laat je kinderen veilig en modieus rondhuppelen door de zonnestralen. Zo kan jij met een gerust hart een boekje lezen op het strandbedje.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten