Stone Island kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Stone Island kinderkleding

Stone Island mag niet ontbreken in de kledingkast van ieder kind met een exclusieve, doch stoere kledingstijl. Lees meer…

FAVORIETEN

Dit innovatieve modemerk vindt zijn oorsprong in het Italië van 1982, toen het merk opgericht werd door Massimo Osti. Stone Island combineert functionaliteit met een stijlvol uiterlijk, wat leidt tot een sportieve, militaristische look. Stone Island Kinderkleding is dan ook uitermate geschikt voor stoere kids en tieners. Stone Island Kids is dé collectie voor de allerkleinste jongens. Met deze kindercollectie van Stone Island creëer je in een handomdraai een stoere look. Het merk is dan ook erg populair. Stone Island kinderkleding onderscheidt zich van andere merken door haar experimentele designproces. Dit uit zich in een enorme vindingrijkheid in verf- en breitechnieken, en het gebruik van duurzame, innovatieve materialen. Zo bevat de collectie van Stone Island reflecterende materialen en laat het merk kledingstukken verkleuren onder de invloed van bepaalde temperaturen. De designs van Stone Island makkelijk te combineren met een mooie jeans: de perfecte outfit voor de allerkleinste trendsetters!

Terwijl de Kids collectie geschikt is voor de allerkleinsten, is Stone Island Junior perfect voor kinderen en tieners van 2 tot 14 jaar oud. De collectie van Stone Island kids bestaat voornamelijk uit jassen, shirts, vesten en truien. Vooral de innovatieve truien en vesten zijn razend populair bij de jeugd. Ben je nieuwsgierig geworden naar de krachtige collectie van Stone Island? Ontdek de opvallende designs en exclusieve materialen van dit merk op www.coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten