Vingino kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Vingino kinderkleding

Kleuren spatten van je scherm af als je op onze website door de Vingino kinderkleding surft. De kleding van Vingino Kids is zeer zeker kleurrijk te noemen, al hebben we ook wel wat kleding van Vingino die wat neutraler oogt.

Lees meer…

FAVORIETEN
Afbeelding van SV17KGN36002
Vingino meisjes
€ 29,95 € 14,95
116/6
 
128/8
 
140/10
 
152/12
 
164/14
 

Waar je kind ook van houdt en wat je als ouders het mooist vindt staan, Coccinelle heeft het allemaal.

De Vingino kinderkleding is erg comfortabel en heeft een sportieve uitstraling. Hierin kan jouw kind lekker bewegen zonder dat zijn of haar kleding knelt of anderszins in de weg zit. In de webshop van Coccinelle vind je naast Vingino sportkleding ook bijvoorbeeld Vingino jassen, spijkerbroeken, truien en basics zoals ondergoed en sokken. Daarnaast verkopen wij zelfs accessoires zoals mutsen voor de winter.

Met de kleding van Vingino Kids kun je er zeker van zijn dat je kind er helemaal bij hoort in de klas. De opvallende printen en felle kleuren geven je kind zelfvertrouwen en durf. Je kind weet dat het er cool uitziet en dat merk je in de houding. De jeans worden gemaakt van de beste denim stoffen, met vintage en Italiaanse invloeden. Dat is het echte kenmerk van Vingino. Een Nederlands kledingmerk dat begon met alleen denim, maar vanaf 2001 snel is uitgegroeid tot een internationaal allround kledingmerk. Ontdek nu dit fantastische merk van eigen bodem bij Coccinelle!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten