Essentia wasparfum - Wasgeluk | Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Wasgeluk by Essentia wasparfum

FAVORIETEN
Verwijder alle

Wasgeluk by Essentia is uniek en onderscheidend. Dit Italiaanse merk heeft heerlijke geuren wasparfum, zodat jouw kleding of dat van je kind heerlijk gaat ruiken. Wil jij ook genieten van deze heerlijke geuren? Bestel je favorieten via onze webshop!

Wasparfum van Essentia

De geur van net gewassen kleding is heerlijk! De geur ruik je door de hele kamer waar je de kleding hebt opgehangen. Toch blijft deze geur niet altijd hangen als de kleding is gedroogd. Of je kiest er juist voor om geen wasmiddel te gebruiken met parfum, omdat jij of je kind er bijvoorbeeld gevoelig voor zijn.

De wasparfum van Essentia is ontwikkeld en geproduceerd op basis van essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat er geen chemische toevoegingen zijn aan het product. Zo weet je zeker dat het niet schadelijk zal zijn voor de huid van je baby, kind of van jezelf. Ook zal het geen schade brengen aan de kleding.

Het Nederlandse merk noemt zichzelf niet voor niets Wasgeluk, want dit product maakt je gelukkig. De geuren zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd in Italië.

Voordelige wasparfum

De wasparfum van Essentia is voordelig, omdat je er een lange tijd van kunt profiteren. Per wasbeurt is namelijk 5 tot 10 ml al voldoende voor de optimale geurbeleving. Je kunt er zeker van zijn dat je hele huis zal ruiken naar een van de vele fantastische geuren. Denk bijvoorbeeld aan geuren als Lotusbloem, jasmijn, katoen en nog veel meer.

Doordat het merk gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, kun je er verzekerd van zijn dat het niet schadelijk is voor de huid of de kleding. Vooral baby’s kunnen sneller gevoeliger zijn en ben je als ouder voorzichtiger.

De wasparfum is ook een tip voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk en origineel cadeau voor een babyshower of kraamvisite. Kom langs in onze winkel of bestel je favoriete geur snel online!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten