Kinderlaarzen van exclusieve merken | Coccinelle Fashion
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Kinderlaarzen

FAVORIETEN

Kinderlaarzen zijn ieder seizoen leuk te dragen. Coccinelle heeft dan ook ieder seizoen een nieuwe collectie van de mooiste designer merken. Neem daarom snel een kijkje in de webshop.

Kinderlaarzen van exclusieve merken

Er zijn allerlei verschillende kinderlaarzen van bekende merken zoals Dr. Martens, Michael Kors, Moncler en Tommy Hilfiger in het assortiment van Coccinelle te vinden. De basis kenmerken voor een hoogwaardige laars zijn kwalitatieve materialen, eigentijds design en een duurzaam ontwerp. Dit kun je dus ook zeker verwachten van de laarsjes bij Coccinelle. In het assortiment zijn zowel jongens als meisjes laarsjes terug te vinden.

Een van de meest bekende en gewaardeerde laarsjes zijn nog steeds die van UGG. In onze uggs kids collectie tref je lage en hoge kinderlaarsjes aan in klassieke en modieuze kleuren. De laarzen lopen heerlijk waardoor kindjes er dol op zijn. Het leer is aan de binnenkant bekleed met een voering van echt schapenvacht.

Houd je van stoere en exclusieve laarsjes? Kijk dan eens naar merken zoals Fendi en Versace. Zij maken gebruik van opvallende printjes waaraan je het merk gelijk zal herkennen. Ze hebben hierdoor een exclusieve uitstraling en maken gebruik van allerlei leuke stiksels en applicaties.

Is het een regenachtige dag of ga je lekker lopen in het bos? Dan heeft je kindje natuurlijk kaplaarzen nodig. Maar we willen wel modieuze kaplaarzen. De laarsjes van Igor zijn hier de perfecte oplossing voor. Zij hebben heel veel kaplaarzen in assortiment in allerlei verschillende kleuren en modellen.

Coccinelle Fashion

Coccinelle selecteert merken op kwaliteit. Daarom mag je hoge verwachten. Ieder seizoen komen er nieuwe laarsjes in het assortiment voor zowel jongens als meisjes. Het is een breed assortiment van kaplaarzen tot aan exclusieve laarsjes.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het gehele assortiment? Bekijk het dan snel in de webshop. Wie weet loopt je kindje binnenkort ook rond in een van de te gekke designer laarsjes.


Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten