Kinderondergoed meisjes | Online merkkleding bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Meisjes ondergoed

FAVORIETEN
Verwijder alle

Bij ondergoed is het ontzettend belangrijk dat het comfortabel zit. Is dat niet het geval? Dan zullen kinderen het ook niet graag dragen. Bij Coccinelle vind je comfortabele meisjes ondergoed van prachtige designer merken. Naast het comfort ziet het er ook nog eens heel mooi uit.

Ondergoed voor kinderen

In het assortiment vind je mooie, trendy ondergoed van exclusieve merken. Meisjes dragen tegenwoordig het liefst Calvin Klein ondergoed. Dit prachtige merk vind je daarom zeker terug bij ons in het assortiment. Zij hebben zowel boxers als bralettes. Deze items zijn ook verkrijgbaar in multi-packs.

De kleuren van het ondergoed bestaan voornamelijk uit rustige kleuren zoals zwart, wit en roze. In de multi-packs vind je verschillende kleuren terug zodat je dochtertje lekker kan variëren en er zeker een lievelingskleur bij zit.

Op de elastische rand van de boxers en bralettes is het merk goed zichtbaar wat kinderen ook heel leuk vinden. Kinderen vinden kleding steeds belangrijker worden en hier hoort fijn en comfortabel ondergoed ook bij. Door de elastische band sluit het ondergoed mooi aan, maar rekt ook fijn mee met iedere beweging die je dochtertje maakt.

Accessoires voor meisjes

Ondergoed is een van de basis kledingstukken die iedereen nodig heeft in zijn of haar kast. Dit is namelijk een van de items die je dagelijks draagt. Het is dan ook belangrijk dat deze comfortabel zitten en mooi aansluiten. Weet je niet zo goed welke maat je nodig hebt? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het ondergoed assortiment voor meisjes? Bekijk het dan snel online in de webshop of kom gezellig langs in de winkel. Wij helpen jullie graag bij een goed en passend advies op maat.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten