Kinder petjes | Merkkleding koop je bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk kinderpet

FAVORIETEN

Kinderpetten zijn van die accessoires die niet vergeten mogen worden. Misschien zijn petten voor kids niet direct functioneel, maar ze zijn wel heel leuk.

Petjes van verschillende merken

Kinderen voelen zich erg stoer met zo'n pet die helemaal van henzelf is. Het is daarom ook belangrijk dat het niet zomaar een pet is, maar echte merkpetten die speciaal voor kinderen gemaakt zijn, en bij hen passen. Een pet is een pet, zou je kunnen denken, maar niks is minder waar. Kijk bijvoorbeeld maar eens maar de bijzondere petten van Dolce & Gabbana, Dsquared2 of Ralph Lauren. Daar is over nagedacht!

Je zult merken dat kinderen ook netjes omgaan met hun hoofddeksel. De pet wordt niet zomaar ergens neer gesmeten, maar zorgvuldig opgehangen of neergelegd. Dat komt omdat kinder caps voor hen aanvoelen als de verlenging van hun persoonlijkheid, waardoor ze eraan gehecht raken. Een outfit wordt ook echt compleet door er een pet bij te dragen. Stel, je zoon heeft een lekker warme winterjas, dan staat een pet van een mooie kwaliteit daar heel erg leuk bij. Dat zijn precies de merkpetten die je bij ons vindt.

Handig voor elk seizoen

Het is niet helemaal waar dat kinderpetten geen functie hebben, caps houden natuurlijk wel de zon uit je ogen. Toch kunnen ze ook net zo goed in de winter worden gedragen, want ze zijn wel lekker warm. Dat was ook een reden dat mensen vroeger hoeden droegen: gewoon om het hoofd warm te houden. Dat het mooi staat was natuurlijk ook zeer belangrijk, en zo is dat ook met de kinder caps. Kies de pet voor je kind met zorg, of laat hem of haar zelf kiezen als je dat leuk vindt. De mooiste kinderpetten vind je op Coccinelle, dus kies er gauw eentje uit.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten