Riem voor jongens | Online merkkleding kopen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Riem jongens

FAVORIETEN

Een mooie riem voor jongens mag natuurlijk niet ontbreken! Naast dat een riem heel functioneel is om de net iets te grote broek van je zoontje omhoog te houden, is het ook gewoon super leuk!

Merk riem

Jongens vinden een riem erg stoer. Het maakt de outfit helemaal compleet. Natuurlijk willen zij niet zomaar een riem, maar een riem met bijvoorbeeld een stoere gesp. Wij hebben verschillende riempjes in ons assortiment van hele toffe merken. Dit zijn merken zoals Dsquared2, Boss, Stone Island of Dolce Gabbana. De riempjes zijn in verschillende maten te verkrijgen. De maat van iedere riem is ook te verstellen.

Elke jongen wilt natuurlijk met zo een stoere belt gezien worden. Het is voor jongens belangrijk hoe zij zichzelf presenteren. Zij willen toch een bepaalde status hebben. Wanneer kinderen jong zijn vinden zij het al belangrijk om er leuk uit te zien, zodat ze erbij horen. Een mooie merk riem past dan natuurlijk helemaal in dit plaatje.

Handige accessoire

Geld uit geven voor een mooie riem is zeker de moeite waard. Deze kunnen zij elke dag dragen en is een echte eyecatcher om de outfit van je zoontje helemaal compleet te maken. Een riem kan zowel in de winter als in de zomer gedragen worden. Het is geen seizoensgebonden product. Je zoontje kan dus heel lang doen met een stoere belt. Jongens groeien natuurlijk nog veel waardoor ze snel hun kleding niet meer passen. Bij de riemen is dit niet het geval. Er zitten meerdere gaatjes in de riem waardoor ze lang van de riem zullen genieten en hier gewoon in kunnen groeien.

Ben je op zoek naar een stoere riem om de outfit helemaal compleet te maken? De mooiste riemen voor jongens vind je natuurlijk bij Coccinelle! Kies snel een mooie riem uit samen met je zoontje.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten