Andanines kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Andanines kinderschoenen

FAVORIETEN

Andanines kinderschoenen zijn echte eyecatchers te noemen. Met hun mooie kleuren en opvallende details zijn ze een prachtige aanvulling op de garderobe van jouw kind. Het zijn de perfecte schoenen voor echte prinsesjes. Voor de eerste stapjes of om al zelfverzekerd op rond te lopen.

Het merk Andanines is opgericht in 1979 en heeft zijn oorsprong in Spanje. Dit is ook te zien in de ontwerpen, de Spaanse touch komt hier zeker in terug. Strikken, ruches, glanzend leer en een mooie afwerking geven de schoenen een prachtige en mediterrane uitstraling. Andanines kids onderscheid zich daarmee van andere merken kinderschoenen.

Andanines kinderschoenen staan voor kwaliteit en exclusiviteit. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en de schoenen hebben een hoog draagcomfort. Kindervoetjes zijn kwetsbaar en bij het ontwerpen van de modellen wordt daarom veel zorg besteed aan de pasvorm. Met Andanines kinderschoenen aan hun voeten zullen de kinderen met plezier lopen en spelen.

Onze collectie Andanines voor kids bevat verschillende modellen en biedt een keuze voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor glanzende lakschoenen voor onder een feestjurk of stoere kinderlaarzen om dagelijks te dragen. De schoenen uit de collectie zijn verkrijgbaar in alle kindermaten, van peuter tot oudere kinderen. Bekijk de prachtige collectie van Andanines kids op www.coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten