Birkenstock kids | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Birkenstock kids

FAVORIETEN

De Birkenstock kids slippers en sandalen hebben in de loop der jaren wereldwijd grote waardering gekregen als gezondheidsslippers met een hoog draagcomfort. Dit komt door het fijn voetbed. Dit wilt iedere ouder voor zijn kindje, toch?

Birkenstock slippers

Het familiebedrijf Birkenstock zag het licht in de 18e eeuw en begon in 1900 met de ontwikkeling van flexibele voetondersteuning. Al gauw kwamen de eerste modellen op de markt die meteen al aansloegen. Sindsdien heeft Birkenstock zich steeds bezig gehouden met de verbetering van het voetbed en het creëren van een comfortabele voetvorm. Dat was uiteindelijk de sleutel tot een wereldwijd succes.

Het diepe en flexibele voetbed zorgt voor het comfort en geven de kindjes het gevoel op blote voeten te lopen. Birkenstock heeft een prachtige kindercollectie met verschillende varianten. Het mooie assortiment bestaat uit verschillende slippers en sandalen in gevarieerde kleuren die zich naar de voet vormen. Hierdoor is er voor ieder kindje wel een geschikt paar te vinden.

De slippers en sandalen van Birkenstock voor kinderen zorgen voor een natuurlijke ontspanning bij elke voetstap. Met een paar comfortabele Birkenstocks verwen je je kinderen dus echt. Iedere sandaal en slipper bevat zo een voetbed waardoor je zeker weet dat de voetjes goed ondersteunt worden.

Kindersandalen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de prachtige collectie van Birkenstock? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Hier vind je alle slippers en kindersandalen in prachtige kleuren. Houd je kindje van opvallende items? Dan kun je kiezen voor rode sandalen, glitter slippers of bandjes met een leuke print. Houd je kindje meer van rustige kleuren? Dan zijn er prachtige zwarte of bruine slippers en sandalen in het assortiment.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langs komen in de winkel. Hier meten wij nauwkeurig het kindervoetje op en adviseren wij de juiste maat. Wie weet loopt jouw kindje binnenkort ook rond op te gekke slippers of sandalen van Birkenstock!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten