Kids Birkenstocks | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

In verband met de drukte van de sale en drukte bij de vervoerder kan de werkelijke bezorgdatum afwijken van de getoonde indicatie.

Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Our shops are open for Takeaway orders
Book your personal shopping slot here

Kids Birkenstocks

FAVORIETEN

De Birkenstock voetbedslippers- en sandalen hebben in de loop der jaren wereldwijd grote waardering gekregen als gezondheidsslippers met hoog draagcomfort.

Het diepe en flexibele voetbed zorgt voor het comfort en geven de drager het gevoel op blote voeten te lopen. Een uitvinding van Birkenstock zelf waarmee dit label hoge ogen heeft gescoord. Birkenstock heeft vele modellen voor dames als heren, maar ook een hippe kindercollectie, de zogenoemde Birkenstock Kids. Het mooie Birkenstock kids assortiment bestaat uit verschillende slippers en sandalen in gevarieerde kleuren die zich naar de voet vormen. Niet alleen volwassen willen graag comfort ervaren tijdens het lopen.

De slippers en sandalen van Birkenstock voor kinderen zorgen voor een natuurlijke ontspanning bij elke voetstap. Met een paar comfortabele Birkenstocks verwent je je kinderen dus echt. In onze veelzijdige collectie hebben we Birkenstock Meisjes als Birkenstock Jongens, je vindt ongetwijfeld een mooi paar in onze collectie. Alle kindersandaaltjes zijn voorzien van het bekende voetbed, waardoor je zeker weet dat de kinderen op goede en ondersteunende sandalen lopen.

Het familiebedrijf Birkenstock zag het licht in de 18e eeuw en begon in 1900 met de ontwikkeling van flexibele voetondersteuning. Al gauw kwamen de eerste modellen op de markt die meteen al aansloegen. Sindsdien heeft Birkenstock zich steeds beziggehouden met de verbetering van het voetbed en het creëren van een comfortabele voetvorm. Dat was uiteindelijk de sleutel tot wereldwijd succes. In onze shop tref e een grote collectie Birkenstock voor kinderen en voor het hele gezin aan, in verschillende kleuren en modellen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten