Cesare Paciotti kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Cesare Paciotti kinderschoenen

Kinderen houden van hun schoenen. Cesare Paciotti Kinderschoenen speelt daarop in. Want in Italie is er een nooit aflatende aandacht voor mooie dingen, en Cesare Paciotti weet dat als geen ander.

Lees meer…

FAVORIETEN
Verwijder alle

Hij groeide op in het familiebedrijfje van zijn ouders, die in 1948 beginnen met het maken van exclusieve schoenen. Materialen van de beste kwaliteit en zorg voor details zijn hun uitgangspunt. Na zijn studies richt Cesare Paciotti eigen merk op. Met de ervaring die hij al heeft en met zijn geniale creativiteit, maakt hij eerst schoenen voor heren en later ook voor dames. Vele beroemdheden dragen zijn schoenen. Nog wat later komt de Cesare Paciotti Kids collectie.

Cesare Paciotti schoenen voor kids zijn luxe schoenen. Hun ontwerp is uiteraard gebaseerd op traditionele modellen, maar aangepast aan kinderen door de zachte lijnen en fijngevoelige details. Deze kunnen wel degelijk heel uitgesproken zijn, zoals bij Cesare Paciotti Kids alles uitgesproken is. Niks wordt aan het toeval overgelaten bij dit merk, terwijl de schoenen toch een heel natuurlijke uitstraling hebben.

Cesare Paciotti Kinderschoenen hebben een exclusieve look. Ze zijn gemaakt van prachtig zacht leer, vaak glad, soms met bijvoorbeeld een krokodillenprint of van suède. Ze kunnen gebaseerd zijn op traditionele modellen als loafers of sneakers, of hebben een eigen, origineel design, zoals de prachtige sandalen. Kenmerkend zijn de perfecte afwerking, en de details, waardoor de Cesare Paciotti schoenen voor kids zo geliefd zijn.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten