Dolce & Gabbana kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Dolce & Gabbana kinderschoenen

FAVORIETEN
Verwijder alle

Geen resultaten.

Het merk Dolce & Gabbana is sinds de jaren 80 in handen van de twee Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het is begonnen als kledingmerk, maar is later uitgebreid met onder andere parfum en schoenen. Het merk is gevestigd in Milaan, waar het meerdere prachtige winkels heeft. Hieronder lees je hoe het assortiment van D&G voor kids eruit ziet.

Ga voor de klassieke muiltjes voor de meisjes of een stoere sneaker voor de jongens. Het assortiment van D&G kinderschoenen is zeer gevarieerd en bevat schoenen voor het hele jaar. Zo kun je ook kiezen voor een kindersandaaltje, bestaande uit diverse kleuren en met afwisselende designs. Niet alleen voor het hele jaar een passende schoen, ook voor iedere gelegenheid. En nog een voordeel, in het assortiment zitten ook schoenen die door zowel jongens als meiden gedragen kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een zwarte of witte sneaker.

Kies de schoenen die het beste bij jouw kind passen, zodat hij of zij voortaan de luxe ervaart van Dolce & Gabbana. Bij Coccinelle vind je een ruim assortiment aan Dolce & Gabbana kinderschoenen. Neem dus zeker eens een kijkje op onze website, zodat jouw kind binnenkort op een paar prachtige D&G kinderschoenen loopt.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten