Dr. Martens kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Dr. Martens kinderschoenen

FAVORIETEN

Wij introduceren graag aan je: ' Dr Martens Kind ' Dr Martens, maar dan voor kinderen. Dus een kleinere versie.

Jouw kindje er helemaal hip lbij laten lopen? Dat kan nu met Dr Martens voor kinderen! Door de klassieke vormgeving zijn de schoenen met bijna álles te combineren en wordt er een eigen stijl gecreëerd.

Met Dr Martens voor kinderen kan je kind flinke stappen zetten. Het zijn heel stevige schoenen en Dr Martens kinderschoenen geven veel steun. De Dr Martens Kids zijn in diverse kleuren bij ons beschikbaar. De schoenen zijn van echt leer gemaakt, wat zorgvuldig door de makers is uitgekozen. Hierdoor zullen de schoenen heel lang mee gaan en zul je niet na een maand nieuwe moeten kopen. Wij snappen immers ook dat de kinderen graag rondrennen en vies worden.

Dr Martens kinderschoenen zijn goed te combineren met een spijkerbroek en een simpel shirtje. Deze schoenen zijn ook erg leuk met een maillot en een rokje. De Dr Martens zijn zeer goed te combineren met bijvoorbeeld onze Dolce & Gabbana kindercollectie.

Neem regelmatig een kijkje op onze website om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen en collecties van Dr Martens schoenen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten