EB kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

EB kinderslippers

FAVORIETEN

Wat is er schattiger dan kleine kinderen met mooie stevige stappers? EB schoenen is al sinds 1976 actief in het maken van de mooiste kinderschoenen, gebaseerd op traditie en goede smaak.

Er bestaat in Italië een lange geschiedenis van schoenmakerij, met name in de regio Le Marche, waar de EB Kinderschoenen vandaan komen. Veel aandacht gaat uit naar het vinden en gebruiken van het beste leer. Ook aan het productieproces worden hoge eisen gesteld. In zekere is dat nog steeds ambachtelijk want aan elke schoen wordt aandacht besteed. Alle stappen van het productieproces van EB Kinderschoenen zijn in handen van dit familiebedrijf.

In een land als Italië wordt de traditie in ere gehouden, en dat betekent ook dat er zowel voor meisjes als voor jongens bepaalde modellen kinderschoenen bestaan, die al generaties lang voorkomen. Omdat het Italiaanse stijlgevoel toch ook houdt van vernieuwingen, zijn er allerlei buitenlandse invloeden zichtbaar, bijvoorbeeld de zogenaamde Engelse schoen voor jongens en mannen die dan, grappig genoeg, "Francesina" genoemd wordt, soms ook wel "Oxford". Zo'n schoen wordt dan aangepast aan de Italiaanse stijl. Elke model Eb shoes heeft wel een verhaal.

Dit aan de ene kant vasthouden aan tradities en aan de andere kant openstaan voor elk nieuw idee, is kenmerkend en zorgt voor de mooiste schoenen. De sandalen voor zowel jongens als meisjes zijn lief en robuust, precies de EB shoes die je graag een zomer lang wilt dragen. Hetzelfde geldt voor de andere modellen EB schoenen: shoes waar je kind happy van wordt.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten