Giuseppe Zanotti kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Giuseppe Zanotti kinderschoenen

FAVORIETEN
Verwijder alle

Bij Giuseppe Zanotti is nooit iets onopvallend. Dit Italiaanse merk houdt van mooie dingen, en die zie je nou eenmaal.

Dat geldt ook voor de Guiseppe Zanotti kinderschoenen. Ze vallen al op door hun kwaliteit, want kwaliteit herken je. Maar dat niet alleen: de stijl is anders, het zijn ontzettend leuke schoenen voor kinderen. Het is bekend dat schoenen belangrijk zijn voor kinderen, en de Guiseppe Zanotti kids schoenen worden echt gekoesterd. Dit merk houdt van een beetje glamour, vermengd met functionaliteit en stevigheid.

Giuseppe Zanotti is een Italiaanse modeontwerper uit Cesena, waar hij zich als jonge man beweegt in kringen van ambachtslieden en kunstenaars. Vervolgens koopt hij een klein schoenenfabriekje, dat hij al snel uitbouwt tot een succesvol bedrijf met veel medewerkers. Zijn schoenen zijn een succes in Italië en internationaal. Hij ontwerpt schoenen voor andere bekende merken, maar zijn echte creativiteit stopt hij in zijn eigen merk voor volwassenen, en in Guiseppe Zanotti kinderschoenen.

Guiseppe Zanotti sneakers zijn stevig en flexibel, dus goed voor de voet. Maar vooral zijn ze heel mooi om te zien. Een bekend thema bij Guiseppe Zanotti kids zijn de ritsjes en het riempje met opvallende zilver-, of goudkleurige gesp. Daarin is dan weer de paraaf van de bekende modeontwerper gegraveerd. De sneakers zijn er in de prachtigste kleuren, zoals goud metallic en lichtroze . Een ander model Guiseppe Zanotti meisjes sneakers is gemaakt van jeans stof met fel roze, geel en zilver als contrast. Een beetje extravagant mag!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten