Givenchy kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Givenchy kinderschoenen

FAVORIETEN

Met Givenchy sneakers voor kids stapt jouw dochter of zoon comfortabel en stijlvol door het leven. Het modehuis Givenchy is er zeker niet alleen voor grote maar ook voor kleine liefhebbers van exclusieve mode met een luxe uitstraling. Kinderen willen schoenen die heerlijk aanvoelen en er geweldig uitzien. Dit Franse modemerk begrijpt dat helemaal en heeft ook dit jaar weer een schitterende collectie Givenchy kinderschoenen uitgebracht. Ze vallen op door hun prachtige design, het draagcomfort en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen. Kinderen moeten zich vrij kunnen bewegen als ze gaan spelen, rennen en ravotten. Givenchy kindersneakers zijn daar helemaal op berekend en kunnen tegen een stootje.

Dit exclusieve merk uit Parijs werd in 1952 opgericht door modeontwerper Hubert de Givenchy. Zijn eerste modeshow in dat jaar trok internationaal de aandacht en modeblad Vogue prees hem als ‘groot nieuw talent’. Vanaf de jaren zeventig breidde het bedrijf sterk uit met naast designerkleding onder meer schoenen, juwelen en parfums. Givenchy kreeg ook de prestigieuze opdracht om een nieuw interieur te ontwerpen voor de Hilton hotels over de hele wereld. In 2017 bracht het modehuis voor het eerst een collectie kinderkleding en accessoires uit, met daarbij ook de stijlvolle en tegelijk lekker stoere Givenchy kinderschoenen.

Bij Coccinelle vind je altijd de nieuwste Givenchy sneakers voor kids waar kinderen en hun ouders blij van worden. Bekijk daarom snel, samen met je dochter of zoon natuurlijk, ons aantrekkelijke assortiment van Givenchy en haal deze exclusieve schoenenmode voor stoere en modebewuste kids in huis!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten