Gucci kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Gucci kinderschoenen

FAVORIETEN

Het beroemde merk Gucci ken je natuurlijk van de stijlvolle mode voor grote mensen, maar dit Italiaanse modehuis denkt ook aan kleine mensen en heeft voor uw kids een schitterende collectie Gucci Kinderschoenen in het assortiment.

Kinderen staan en bewegen de hele dag, dus goede schoenen zijn belangrijk en dat hebben ze bij Gucci uitstekend begrepen. De exclusieve Gucci schoenen voor kids zijn oersterk, heerlijk om te dragen en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Laat je zoon of dochter comfortabel en verantwoord rondstappen in de wereld met Gucci Sneakers voor kids.

Al ruim 90 jaar is dit gerenommeerde merk toonaangevend in de modewereld. Sinds oprichter Guccio Gucci in 1921 onder zijn eigen naam tassen en koffers aan de elite van Florence ging verkopen is zijn bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd stijlicoon van goede smaak en verfijnde exclusiviteit. Beroemdheden uit de filmwereld willen tijdens publieke optredens graag gezien worden in kleding voorzien van het bekende logo met de twee G’s. Speciaal voor de jongste klantjes werd in 2011 een collectie Gucci Kinderschoenen uitgebracht naast een complete kledinglijn voor kids.

Bij ons vindt je de mooiste sneakers, sandalen en laarsjes uit de nieuwste collectie Gucci schoenen voor kids. Je kunt kiezen uit diverse vrolijke kleuren en natuurlijk zijn er ook Gucci sneakers voor kids met prints waarin het bekende logo is verwerkt. Maak nu je keus en bestel bij ons een paar echte Gucci’s zodat je zoon of dochter met Italiaanse flair door het leven kan stappen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten