Havaianas kinderen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Havaianas

FAVORIETEN

In de slipper collectie van je kinderen, mogen de Havaianas natuurlijk niet ontbreken. Deze slippers zijn ideaal voor een dag naar het strand. Door het diverse aanbod aan kleuren zal er voor ieder kindje een geschikt paar tussen zitten.

Havaianas slippers

De Havaianas slippers worden geproduceerd van rubber. Het rubber is zo samengesteld dat deze niet zullen vervormen of nare geurtjes zal opnemen. Het rubber kan goed tegen water waardoor het de slippers ideaal zijn voor een dag naar het strand of voor aan het zwembad. De slippers zijn heel licht waardoor ze makkelijk in de koffer passen voor op vakantie. Kindjes hoeven de slippers natuurlijk niet alleen op het strand te dragen. Het is ook fijn om aan te trekken voor in de tuin.

Het merk Havaianas is een van de bekendste merken als het gaat om teenslippers. Dat is natuurlijk niet voor niets. Dit komt door het simpele maar stijlvolle design. Zij hebben een uitgebreid assortiment waardoor er voor iedere outfit een paar bijpassende slippers zijn te vinden.

Het merk denkt ook aan de allerkleinste kindjes. Zo zijn er namelijk slippers met een bandje aan de achterkant. Hierdoor hebben kindjes net even wat extra steun waardoor zij minder snel zullen vallen.

Kinderslippers

Bij Coccinelle hebben wij een ruim assortiment Havaianas kinder slippers. De vernieuwende modellen en verrassende kleurstellingen zorgen ervoor dat ze nooit vervelen en je er nooit genoeg van zult krijgen. Voor de kinderen zijn er vrolijke varianten met felle kleurtjes, tekenfilmfiguren en glitterbandjes.

Iedere zomer krijgen wij weer nieuwe varianten en kleuren in het assortiment. Neem daarom snel een kijkje in de webshop. Hier shop je gemakkelijk de favoriete slippers van je kindje. Kom je liever passen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Kom gezellig passen in Rotterdam en wie weet loopt je kindje van de zomer ook rond op een paar te gekke slippers van Havaianas.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten