Mason Garments kids | Coccinelle Fashion voor kinderen
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Mason Garments

FAVORIETEN

Ben je opzoek naar prachtige schoenen voor je kindje van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Mason Garments helemaal aan het juiste adres. Door de perfecte pasvorm kunnen de kindervoetjes goed blijven ontwikkelen in deze schoenen.

Mason Garments kids

Het merk Mason Garments is opgericht in 2012 door Rendi Aditia. Zijn grootouders bouwden aan een bedrijf met de kernwaarden geloof, vertrouwen en liefde. Ter ere van zijn grootouders had Rendi als doel een bedrijf op te bouwen volgens de kernwaarden van zijn grootouders.

Italië staat natuurlijk bekend om de beste schoeisel en zijn ambachtelijke tradities. Hierdoor worden de schoenen van Mason Garments ook geproduceerd in Italië. Zij voelen zich bevoorrecht om samen mogen te werken met de meest bekwame schoenmakers ter wereld. Met een ontwerpstudio in Amsterdam en de fabrikanten in Italië is het merk vastbesloten om de beste schoenen te leveren en hun weg te blijven banen in de luxe industrie.

De Mason Garments kids collectie, is inmiddels ook enorm populair geworden! De modellen zijn afgestemd op die van de volwassenen, waardoor ouders altijd kunnen matchen met hun zoon of dochtertje.

Duurzame kinderschoenen

Mason Garments streeft ernaar om efficiënt en verantwoordelijk te blijven met onze partners en een minimale ecologische voetafdruk te zetten op de planeet. Zij maken daarom gebruik van elektrische voertuigen. Daarnaast richten zij zich ook op de menselijke impact. De leveranciers hebben certificaten om eerlijke arbeidsrechten voor hun werknemers te waarborgen.

Vanaf 2020 zijn alle verpakkingsmaterialen volledig duurzaam. Daarnaast zet het merk zich in voor een verantwoorde leerproductie. Zij zijn daarom ook trotse leden van Leather Working Group.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de prachtige items van Mason Garments? Neem dan snel een kijkje in de webshop of kom gezellig langs in de winkel.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten