MonnaLisa kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MonnaLisa kinderschoenen

FAVORIETEN

Monnalisa Schoenen zijn heel bijzonder. Het zijn schoenen voor kinderen, gemaakt door een Italiaans familiebedrijf uit Toscane.

Het merk is opgericht in 1968 door Piero Iacomoni en Barbara Bertocci. Zij werken nog steeds in het bedrijf en het is hun overtuiging dat schoonheid essentieel is, ook, of juist, bij schoenen. Dat is ongetwijfeld ook de reden dat Monnalisa Kinderschoenen werkelijk in de hele wereld verkocht worden. Niet alleen schoenen trouwens, want ook de Monnalisa kleding is bijzonder gewild.

Wat is er dan zo mooi aan de Monnalisa Kinderschoenen? Wie naar de schoentjes kijkt, ziet kleuren, dessins, aandacht voor detail. Mooie afwerkingen en decoraties, vaak uiterst geraffineerd, zoals een bloem van satijn. Maar soms ook uitgesproken vrolijk, met gekleurde vlinders en glitters. Monnalisa Schoenen zijn vooral bijzonder, terwijl ze toch heel draagbaar blijven, met dat tikje nonchalance dat hoort bij zelfvertrouwen. .

Dat een familiebedrijf wereldwijd zoveel succes heeft, is opmerkelijk. Nog steeds werkt dit bedrijf op menselijk niveau, want contact met de eigen werknemers en feeling met de klanten is de formule om de mooist mogelijke schoenen te maken. Neem de Monnalisa Sandalen, echte klassiekers in Italië, waar kinderen de hele zomer op sandalen lopen. Een goed voetbed is dan een eerste vereiste, en verder de vormgeving en de kleuren. Zulke mooie Monnalisa schoenen voor je kinderen bestelt u op Coccinellefashion.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten