Moschino kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Moschino kinderschoenen

FAVORIETEN

De Moschino kinderschoenen zijn al net zo trendy, stoer en excentriek als de modellen voor volwassenen. Het Italiaanse modemerk, dat in 1983 werd opgericht door Franco Moschino, staat bekend om zijn opvallende en ietwat brutale ontwerpen: denk aan opvallende printjes, grote logo’s en uitbundig kleurgebruik.

De kinderlijn met kleding en schoenen bestaat sinds 2008 en is typisch Moschino. De gedurfde, humoristische ontwerpen zijn onwijs leuk voor trendy kids die vrolijk in het leven staan. Saai is de collectie dan ook alles behalve: wat dacht je van Moschino meisjes sandalen in een vrolijk kleurtje met studs of Moschino sneakers voor kids met een opvallend printje. Het merk heeft de afgelopen seizoenen collecties gehad met thema’s als Spongebob, Barbie, McDonald’s en de iconische teddybeer, die je ook terugvindt in de kinderschoenencollectie. Ietwat hysterisch en behoorlijk gedurfd, maar oh zo gaaf! Overigens zijn niet alle ontwerpen kleurrijk en over de top. Zo vind je bijvoorbeeld ook stijlvolle, zwarte Moschino meisjes sandalen in de collectie en andere basic ontwerpen in neutrale kleuren, vooral in het winterseizoen.

Er wordt bij Moschino niet alleen veel aandacht besteed aan het ontwerp, maar minstens net zo veel aan de productie. Van een merk als dit mag je schoenen verwachten van een uitstekende kwaliteit, die zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals echt leder en zorgvuldig zijn afgewerkt.

Ben jij opzoek naar een paar modieuze Moschino kinderschoenen? Bij ons vind je altijd een ruime selectie Moschino sneakers voor kids en andere modellen uit de laatste collectie.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten