Philippe Model kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Philippe Model kinderschoenen

FAVORIETEN

Philippe Model is een trendy Italiaans sneakermerk dat uiterst geraffineerde en elegante gympen op de markt brengt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. De sneakers zijn van uitstekende kwaliteit, worden nog met de hand gemaakt en kunnen tegen een stootje. De schoenen zijn ontworpen door de gelijknamige Fransman, die in het beroemde Madam Paulette en Maison Riva Marches werkzaam was. De in het Franse Sens geboren stylist bewees al snel een kunstenaar te zijn door in Parijs op autodidacte wijze hoeden te maken voor beroemde ontwerpers als Mugler, Gaultier, Miyake en Montana. Later begon hij ook schoenen, tassen en handschoenen te ontwerpen. Het merk is in relatief korte tijd een vaste waarde geworden in de mode-industrie.

Philippe Model kids

Phillipe Model ging uiteindelijk de samenwerking aan met een Italiaanse ontwerper om ook de kleinsten te kunnen voorzien van trendy, creatieve sneakers. En voila, Philippe Model kindersneakers werden geboren. De samenwerking is goed terug te zien in de mix van Franse elegantie en Italiaanse hoogstaande materialen, evenals in de speelse namen en kleurcombinaties van de schoenen. De Philippe Model kindersneakers worden op net zo’n kundige wijze geproduceerd als Model’s succesvolle hoeden en schoenen voor volwassenen, geen enkel paar is exact gelijk. Het gewassen leder en speelse elementen, zoals een ritsje of het driehoekige logo aan de zijkant van de schoen zijn typisch voor een ambachtelijke Philippe Model schoen.

Kortom: eigenzinnige sneakers met een duidelijk eigen karakter. Wilt u ook dat uw kind er trendy bijloopt? Philippe Model kindersneakers zijn echte blikvangers die ieder kind wel wilt dragen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten