Premiata kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Premiata kinderschoenen

Premiata kinderschoenen zijn precies wat je kind nodig heeft. Ze zijn sterk en mooi. Zulke schoenen kunnen alleen maar uit Italie komen.

Lees meer…

FAVORIETEN

Al in 1885 begon Premiata met het maken van schoenen, uiteraard met de hand, ook toen dat niet meer nodig was. Handgemaakte schoenen staan in Italië namelijk voor de hoogste kwaliteit. Inmiddels is dat idee achterhaald door een ander kenmerk van kwaliteit: het gebruik maken van de laatste ontwikkelingen in de technologie. Dit geldt zowel voor materialen als voor het productieproces van de Premiata kindersneakers en schoenen.

Premiata kids sneakers zijn anders dan alle andere sneakers. De combinatie van kleuren en design zorgt voor een schoen die overtuigt, die zowel chic is als heel sportief. En dat is precies wat de Premiata kindersneakers willen zijn: de top van de sneakers, en gewoon heel erg mooi. Sneakers moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen wat betreft veerkracht, resistentie en lichtheid. Dit merk is zeer toegewijd aan het voldoen aan de eisen van de beste sportschoenen.

Premiata Kinderschoenen zijn technisch hoogstaand en wat het ontwerp betreft: de ontwerpers streven naar een schoen met veel facetten, die toch ogenschijnlijk simpel oogt: de geniale eenvoud. Kleuren worden geselecteerd en gecombineerd, prints en applicaties aangebracht. Zo'n schoen laat zich combineren met zowel nette als sportieve outfits. De Premiata kids sneakers zijn geniaal, al zullen je kinderen er gewoon de allermooiste schoenen van de wereld in zien.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten