Tommy Hilfiger kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tommy Hilfiger kinderschoenen

FAVORIETEN

Schoenen zijn een essentieel onderdeel die elke outfit maken of breken! De Tommy Hilfiger kinderschoenen collectie's geven dat kleine beetje meer aan je outfit.

Ze geven je kind de duurzame schoenen die ze nodig hebben om elke dag te doen wat ze willen doen. Of dat nu teenslippers zijn voor op het strand of witte lederen schoenen die ze elke dag willen kunnen dragen, Coccinelle heeft wat jouw kind zoekt!

De collectie's van Tommy Hilfiger's kinderschoenen maken een deel uit van Tommy Hilfiger zijn levenswerk. Wanneer de toen nog onbekende modeontwerper op de schoolbanken zat startte hij al zijn eigen zaak op. Op zijn 26 was hij al eigenaar van 7 modewinkels over New York. In 1984 lanceerde Hilfiger zijn eigen mannencollectie. Deze sloeg in als een bom en daarom werdt Hilfiger in 1995 uitgeroepen tot ‘Menswear Designer of the Year’.

Tegenwoordig houd Hilfiger zich bezig met kleding voor iedereen! De Tommy Hilfiger Sneaker Kid collectie geeft dit ook weer. Tommy Hilfiger Sneaker Kid zijn een collectie schoenen die bestaan uit enkele unisex schoenen. Deze Tommy Hilfiger kids schoenen kunnen dus gedragen worden door elk kind! De Tommy Hilfiger kids schoenen zijn duurbaar, modieus, eigentijds en nog veel meer! Ontdek ze op Conccinelle!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten