Online betalen - Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Online betalen

Bij Coccinelle kun je op de volgende manieren online betalen:

 • iDeal
 • Klarna
 • Apple Pay
 • Creditcard (Visa, Mastercard en Amex)
 • Paypal
 • Bancontact
 • Sofort
 • Coccinelle Giftcard
 • Fashioncheque

  iDeal en creditcard aankopen lopen via Payment Service Provider Pay.nl.

  Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Jouw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Zodra Pay.nl jouw betaling ontvangen en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord. Na een succesvolle transactie krijg je een mail dat de betaling is gelukt en dat wij jouw bestelling zullen gaan verzorgen.
  Met iDeal betaal je makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor jouw bestelling gelijk naar je verstuurd kan worden.

  Banken die iDeal ondersteunen, zijn:

  • ABN-Amro
  • Rabobank
  • ING
  • Fortis
  • Friesland bank
  • SNS bank

  Voor iDeal betalen dien je een internetbankieren contract te hebben afgesloten met jouw bank.


  Via Klarna kun je bij ons achteraf afrekenen. Vóórdat je hebt betaald ontvang je jouw bestelling tezamen met de factuur. De betaling hiervan dien je binnen 30 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor deze service betaal je € 1,95 administratiekosten. De hoogte van het maximale bedrag is afhankelijk van het feit of je al eerder gebruik hebt gemaakt van Klarna.

  Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

  Let op: vul je gegevens compleet en naar waarheid in. Op basis van jouw gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om op rekening te betalen. Coccinelle.nl is niet verantwoordelijk voor deze selectie. Wel bieden wij je alternatieve betaalmethoden aan (zie bovenstaande betaalmethoden).

  Stappen voor betaling via Klarna Factuur:

  - Bestel en betaal via Klarna Factuur, administratiekosten hiervoor zijn € 1,95
  - Vul je gegevens compleet en naar waarheid in
  - Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt bij je bestelling jouw Klarna factuur
  - Betaal je factuur binnen 30 dagen zoals aangegeven op de factuur
  - Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna
  - Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

  Heb je specifieke vragen over Klarna of wil je weten waarom je niet via Klarna op rekening kunt kopen bel dan met Klarna.
  Klarna Klantenservice staat je graag te woord op: +31 (0)20 8082852.

  Klik hier voor meer informatie over Klarna.

  De betaalmogelijkheden ‘Klarna Factuur’ wordt verzorgd door Klarna. Klarna is een internationaal bedrijf, dat betalingen met factuur en deelbetalingen op veilige wijze verzorgt. Belangrijk om te weten is dat je een betalingsverplichting aangaat met Klarna en niet met Coccinelle. Na je betaling verzorgt Coccinelle jouw bestelling. Vervolgens neemt Klarna het gehele betaaltraject over.

  Coccinelle accepteert Visa, en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Coccinelle kan op geen enkele manier jouw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
  Het kan zijn dat Coccinelle contact opneemt met je voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van jouw creditcardgegevens in onze webshop.

  Onze Payment Service Provider Pay.nl onderwerpt iedere creditcard betaling aan een strenge controle. Zo kan het zijn dat er om bepaalde specifieke redenen niet akkoord wordt gegaan met een creditcard betaling. Hou er dus rekening mee dat de betaling in eerste instantie altijd een reservering is. Voor meer informatie of bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
  Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. Je kunt hiervan gebruik maken indien je jezelf hebt geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft je slechts éénmaal te doen. Je gaat naar www.paypal.nl en vult daar jouw gegevens in. Je kunt een creditcard koppelen aan je Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor jou je betalingen doet zodat jouw gegevens nooit bij de verkoper terecht komt.


  Het proces van een elektronische betaling verloopt via een aantal spelers, waaronder Bancontact. Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol. Dankzij de samenwerking tussen de verschillende spelers kan jij makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met je smartphone. En bovendien in alle veiligheid.  Sofort van Klarna (voorheen SOFORT Banking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Met Sofort kunnen klanten in binnen- en buitenland hun bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Sofort is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.
  Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

  De betaling gebeurt direct in realtime van de rekening van de klant. Deze kiest bij de betaalmogelijkheden in de webshop uit betalen via Giropay, en kiest daarbij zijn of haar bankinstelling waar de betaalrekening wordt aangehouden, aan de hand van het Bankleitzahl, waarna de koper automatisch wordt verbonden met de inlogsite van zijn bankinstelling, waar de koper zijn rekeningnummer en pincode inlogt. Nadat de koper het online overboekingsformulier volledig heeft ingevuld zijn deze gegevens niet meer te wijzigen. Door het invoeren van een transactienummer (TAN) wordt de betaling geautoriseerd. Op de uitlogpagina worden de gegevens van de betaling nogmaals getoond aan de koper, en keert de koper terug naar de webshop.

  Na een succesvolle Giropaybetaling verkrijgt de verkoper direct een betalingsgarantie van zijn bankinstelling tegen de waarde van het verkochte artikel/product. Hoewel de overboeking van het bedrag via de normale clearingwijze afgehandeld wordt, kan de verkoper er meteen zeker van zijn dat het totaalbedrag op zijn/haar rekening wordt bijgeschreven. Indien de klant onvoldoende saldo op de rekening heeft staan, wordt de betaling automatisch geweigerd


  De Coccinelle Giftcard kun je zowel online als in de winkels van Coccinelle kopen en verzilveren. In de winkel kun je ieder bedrag tussen de 10 en 150 euro kiezen (bij hogere bedragen dan 150 euro wordt er een extra kaart aangemaakt). Online kun je kiezen voor 20 euro, 50 euro en 100 euro. Het tegoed op de kaart kan zowel in een keer als in delen besteed worden en is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk de Giftcard in te wisselen tegen contant geld. Je kunt hier ieder moment je saldo controleren.

  Fashioncheque is de eerste en enige branche-brede mode cadeaukaart. Fashioncheque is te koop bij meer dan 8.500 verkooppunten, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Coop, Spar, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland.