Online betalen - Coccinelle

Online betalen

Bij Coccinelle kun je op de volgende manieren online betalen:

- iDeal
- Mister Cash
- Sofortüberweisung
- Creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
- Paypal
- Coccinelle Giftcard
- Fashioncheque
- Factuur (betalen in 14 dagen)
- Account (termijnen) tijdelijk niet meer aangeboden door Klarna


iDeal en creditcard aankopen lopen via de payment service provider Pay.nl.

Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Jouw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Zodra Pay.nl jouw betaling ontvangen en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord. Na een succesvolle transactie krijg je een mail dat de betaling is gelukt en dat wij jouw bestelling zullen gaan verzorgen.


IDEAL

Met iDeal betaal je makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor jouw bestelling gelijk naar je verstuurd kan worden.

Banken die iDeal ondersteunen, zijn:

- Abn-Amro
- Rabobank
- ING
- Fortis
- Friesland bank
- SNS bank

Voor iDeal betalen dien je een internetbankieren contract te hebben afgesloten met jouw bank.


CREDITCARD

Coccinelle accepteert Visa, Mastercard en American Express. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Coccinelle kan op geen enkele manier jouw creditcardnummer inzien tijdens het proces.

Het kan zijn dat Coccinelle contact opneemt met je voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van jouw creditcardgegevens in onze webshop.


PAYPAL

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. Je kunt hiervan gebruik maken indien je jezelf hebt geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft je slechts éénmaal te doen. Je gaat naar www.paypal.nl en vult daar jouw gegevens in. Je kunt een creditcard koppelen aan je Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor jou je betalingen doet zodat jouw gegevens nooit bij de verkoper terecht komt.


COCCINELLE GIFTCARD

De Coccinelle Giftcard kun je zowel online als in de winkels van Coccinelle kopen en verzilveren. In de winkel kun je ieder bedrag tussen de 10 en 150 euro kiezen (bij hogere bedragen dan 150 euro wordt er een extra kaart aangemaakt). Online kun je kiezen voor 20 euro, 50 euro en 100 euro.


FASHIONCHEQUE

Fashioncheque is de eerste en enige branche-brede mode cadeaukaart. Fashioncheque is te koop bij meer dan 8.500 verkooppunten, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Coop, Spar, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland.


KLARNA FACTUUR

Via Klarna kun je bij ons achteraf afrekenen. Vóórdat je hebt betaald ontvang je jouw bestelling tesamen met de factuur. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor deze service betaal je
€ 1,95 administratiekosten. De hoogte van het maximale bedrag is afhankelijk van het feit of je al eerder gebruik hebt gemaakt van Klarna.

Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna (klik hier).

Let op: vul je gegevens compleet en naar waarheid in. Op basis van jouw gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om op rekening te betalen. Coccinelle.nl is niet verantwoordelijk voor deze selectie. Wel bieden wij je alternatieve betaalmethoden aan (zie bovenstaande betaalmethoden).

Stappen voor betaling via Klarna Factuur:

- Bestel en betaal via Klarna Factuur, administratiekosten hiervoor zijn € 1,95
- Vul je gegevens compleet en naar waarheid in
- Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt bij je bestelling jouw Klarna factuur
- Betaal je factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven op de factuur
- Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna
- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

Als u het minimale bedrag betaalt, dat is aangegeven op de Klarna factuur, dan kiest u automatisch voor betalen in termijnen. Zie Klarna Account.

Heb je specifieke vragen over Klarna of wil je weten waarom je niet via Klarna op rekening kunt kopen bel dan met Klarna.
Klarna Klantenservice staat je graag te woord op: +31 (0)20 8082852.

Klik hier voor meer informatie over Klarna.

De betaalmogelijkheden ‘Klarna Factuur’ wordt verzorgd door Klarna. Klarna is een internationaal bedrijf, dat betalingen met factuur en deelbetalingen op veilige wijze verzorgt. Belangrijk om te weten is dat je een betalingsverplichting aangaat met Klarna en niet met Coccinelle. Na je betaling verzorgt Coccinelle jouw bestelling. Vervolgens neemt Klarna het gehele betaaltraject over.