Merk luiertassen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk luiertassen

FAVORIETEN

De tijd dat babyspullen alleen maar praktisch waren is officieel voorbij met de prachtige collectie luiertassen van Coccinelle! Zodra je een baby hebt passen alle spulletjes die je mee moet slepen helaas niet meer in je eigen tas, dus een baby verzorgingstas is broodnodig. Als kersverse en trotse moeder wil je niet alleen pronken met je baby maar ook met je hippe baby accessoires.

Naast schattige babykleertjes en een luxueuze kinderwagen maakt een mooie luiertas de look van jou en je baby dan ook helemaal af. In ons assortiment vind je daarom de mooiste en meest exclusieve merk luiertassen van Armani, Boss, Moschino, Gucci en Moncler die perfect matchen bij jou en je baby.

In onze webwinkel hebben we tassen speciaal voor jongens of meisjes met bijbehorende kleurtjes en designs maar ook als je op zoek bent naar een unisex verzorgingstas voor je baby ben je bij ons aan het goede adres. Sommige verzorgingstassen voor je baby zijn zelfs zo neutraal en modern dat het niemand zal opvallen dat het eigenlijk luiertassen zijn. Uiteraard zijn alle luiertassen niet alleen prachtig om te zien en gemaakt van de meest exclusieve materialen, ze zijn ook stiekem gewoon erg praktisch en een onmisbaar item voor alle kersverse moeders!

Natuurlijk is een baby luiertas niet alleen het ideale cadeautje voor jezelf maar ook voor alle andere toekomstige moeders in je omgeving. Ontdek dus snel de volledige collectie merk luiertassen in onze webwinkel en zorg er voor dat jij of je vriendin voortaan in stijl de baby kan verzorgen en zijn luiers kan verschonen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten