Verzenden & Retourneren - Coccinelle
Winkeltas
 

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Verzenden & Retourneren


Verzenden is gratis in Nederland, België en Duitsland voor alle bestellingen vanaf 75 euro

Onder de 75 euro betaal je in Nederland, Belgie & Duitsland 4,95 verzendkosten. Klik hier voor alle verzendkosten per land.

Retourneren:

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Gebruik hiervoor het bijgeleverde retour label. Je kunt je retour inleveren bij een DHL servicepunt bij jou in de buurt.


Coccinelle houdt €4,95 retourkosten in bij de verwerking van je retour. Bij het postkantoor kost dit €6,95, dus zo bespaar je flink op je retourkosten.Gebruik voor het retourneren het formulier welke bij je bestelling is toegevoegd. Je kunt hierop aankruisen welke producten je terug wilt sturen en waarom. De retournering hoeft niet te worden aangemeld. Vergeet het retourformulier niet toe te voegen bij je retourzending, retourneringen zonder formulier duren langer om verwerkt te worden.

Retourneer je je bestelling vanuit een ander land dan Nederland? Frankeer je retournering voldoende bij een verzender naar keuze, de kosten hiervoor komen voor eigen rekening.

Ons retouradres is:

Coccinelle Online
Stationsplein 45
Verdieping 7, Unit D133
3013 AK Rotterdam

Het is ook mogelijk artikel(en) uit je online bestelling terug te brengen in een van onze winkels. Je ontvangt na afgifte een afgiftebewijs. Zodra de webshop de bevestiging van je retournering vanuit de winkels ontvangt, betalen we het terug te betalen bedrag op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling terug. Gedetailleerde contactinformatie.

Je kunt ook gebruik maken van het algemene herroepingsformulier of een mail sturen naar info@coccinelle.nl. Na je melding zullen we deze per mail bevestigen. Het bedrag zullen wij z.s.m., en uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen op de wijze waarop je betaald hebt.

Je mag de producten beoordelen en gebruiken zoals dat in een winkel ook gebruikelijk is. Je dient de goederen in de staat terug te sturen zoals je deze ontvangen hebt. Coccinelle controleert alle producten die verzonden zijn zeer nauwkeurig op ondeugdelijkheden. Mocht er onverhoopt een product niet aan de te verwachten kwaliteit voldoen dan dien je dit z.s.m. te melden via info@coccinelle.nl of je kunt bellen met 010-4136940.

Tips:

Vraag altijd om een bewijs van retour zenden bij de vervoerder. Mocht er iets met het pakket gebeuren, kun je dit bewijs overhandigen.

Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere doos of verzend zak te gebruiken, zolang de artikel(en) maar goed beschermd worden verstuurd.


* Let op! Voor bestellingen buiten de EU moeten er wellicht invoerrechten, Btw en eventueel andere kosten worden afgedragen.

** Uitzonderingen voor het herroepingsrecht:

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene en waarvan na de levering de verzegeling is verbroken.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.