Verzenden & Retourneren - Coccinelle

Verzenden & Retourneren


Verzenden is gratis in Nederland, België en Duitsland voor alle bestelling vanaf 50 euro

Onder de 50 euro betaal je in Nederland 3,95 en in België en Duitsland 4,95 verzendkosten. Klik hier voor alle verzendkosten per land.


Retourneren:

Artikelen kunnen binnen 30 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd.
Gebruik voor het retourneren het formulier welke bij je bestelling is toegevoegd. Je kunt hierop aankruisen welke producten je terug wilt sturen en waarom. Vergeet niet het formulier weer bij je retourzending te doen zodat we weten wie je bent.
De directe kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor jouw eigen rekening.

Je kunt je pakket terugsturen naar het volgende adres:

Coccinelle Fashion Stores
Edisonstraat 78
6902 PK Zevenaar

Het is ook mogelijk artikel(e) uit je online bestelling terug te brengen in een van onze winkels. Je ontvangt na afgifte een afgiftebewijs, zodra de webshop de bevestiging van je retournering vanuit de winkels ontvangt, betalen we het terug te betalen bedrag op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling terug. Gedetailleerde contactinformatie.

Je kunt ook gebruik maken van het algemene herroepingsformulier (klik hier) of een mail sturen naar info@coccinelle.nl. Na je melding zullen we deze per mail bevestigen. Het bedrag zullen wij z.s.m., en uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen op de wijze waarop je betaald hebt.

Je mag de producten beoordelen en gebruiken zoals dat in een winkel ook gebruikelijk is. Je dient de goederen in de staat terug te sturen zoals je deze ontvangen hebt. Coccinelle controleert alle producten die verzonden zijn zeer nauwkeurig op ondeugdelijkheden. Mocht er onverhoopt een product niet aan de te verwachten kwaliteit voldoen dan dien je dit z.s.m. te melden via info@coccinelle.nl of je kunt bellen met 010-4136940.


Tips:

Vraag altijd om een bewijs van retour zenden bij de vervoerder. Mocht er iets met het pakket gebeuren, kun je dit bewijs overhandigen.
Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere doos of verzendzak te gebruiken, zolang de artikel(en) maar goed beschermd worden verstuurd.


* Let op! Voor bestellingen buiten de EU moeten er wellicht invoerrechten, Btw en eventueel andere kosten worden afgedragen.

** Uitzonderingen voor het herroepingsrecht:

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene en waarvan na de levering de verzegeling is verbroken.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.